.comment-link {margin-left:.6em;}

DORST.

01 maart 2006

Pak me dan als je kan

De roemruchte ontsnapping van Marc Dutroux, weet u het nog? Volksvijand nummer 1 zet het doodleuk op een lopen en de rijkswacht staat voor aap. Nu is het de beurt aan de Staatsveiligheid. Al wekenlang - wat zeg ik, jarenlang werden twee agenten en een geheim onderkomen voor miss Erdal bekostigd met gemeenschapsgeld - ons geld. Nu zijn we niet alleen ons geld kwijt, maar ook ons vertrouwen.

, ,

1 Comments:

  • een zoveelste voorbeeld dat we met een superduur en compleet inefficiënt overheidsapparaat zitten, vol met overbetaalde en incompetente ambtenaren. Er is geen beleid, geen duidelijke lijn, iedereen doet maar op, smijt (belastings)geld over de balk enzovoort. Bij blunders worden de verantwoordelijken niet met pek en veren de stad uitgejaagd, neen, in België krijgen die een promotie naar een andere (vetbetaalde) dienst.

    Het wordt hoog tijd dat er enige resultaten geboekt worden. Als de staatsveiligheid niet onmiddellijk zijn bestaansrecht kan aantonen, dan doeken we die boel maar beter op. De verantwoordelijke minister mag van mijn part ook opstappen: hoe die zijn liberale vriendje Koen Dassen weggepromoveerd heeft tart gewoon alle fatsoen, en dan komt deze blamage er nog eens bij... kan er iemand mij eens zeggen welke overheidsdienst niet verkwist en verprutst, waar we van kun zeggen "ja, dat is nu eens goed besteed belastingsgeld"?

    door Blogger Goeielobbes, om 10:26 a.m.  

Een reactie plaatsen

<< Home